Logistieke totaaloplossing

geef uw werk uit handen maak een afspraak
 

Postbus verhuur Eindhoven

072,25Ontdek het voordeel van een zakelijke postbus

Het is voor ondernemers misschien wel het grootste voordeel van een zakelijke postbus: al uw post en pakketten staan ’s ochtends vroeg al voor u klaar.

En met een postbus kunt u vrijwel alle soorten post ontvangen op de postbuslocatie. De Kadepost is zo’n postbuslocatie. Dat betekent dat u al uw post, pakketten en vracht bij ons kunt laten leveren. Wij bewaren dan uw grotere pakketten in een speciale opslag.

Heeft u zelf geen tijd of vervoer om uw post en pakketten op te halen? Dan brengen wij u die dezelfde ochtend nog naar u toe. Zo ontvangt u dagelijks al uw post en pakketten op één moment in de ochtend. 


De voordelen van een Postbus bij De Kadepost

  • Uw eigen brievenbus op een PostNL-locatie
  • Geschikt voor het ontvangen van vrijwel alle soorten post en pakketten
  • Al uw post en pakketten ’s ochtends om 8:00 al beschikbaar
  • Ontvang elke ochtend een e-mail over de ontvangen post op uw postbus
  • Met een eigen breng- en ophaalservice. Wij brengen u ’s ochtends al uw postbus post en pakketten en nemen meteen al uw post mee


Wat kost het?

Een Postbus kost € 225,- per jaar excl. btw (€ 272.25 incl. btw). Daarnaast betaalt u eenmalig een starttarief van € 42,- excl. btw (€ 50,82 incl. btw). Voor extra servicediensten, zoals breng- en ophaalservice en e-mailnotificaties, betaalt u aanvullende kosten.

Uw Postbusabonnement heeft een looptijd van één jaar, en wordt daarna telkens met een jaar verlengd. U betaalt jaarlijks via automatische incasso.


Openingstijden

Onze Postbuslocatie aan de Kade in Eindhoven is geopend van ma t/m vrijdag 8.00 uur tot 18:30 en op zaterdag van 8:00 tot 10:00.


Bezorging

Voor post verstuurd op maandag t/m vrijdag geldt dat u deze de volgende dag in uw Postbus ontvangt. Post verstuurd in het weekend ligt op dinsdag voor u klaar.


Postbus aanvragen

Wij helpen u graag bij uw aanvraag voor een postbus en vertellen u graag meer over de voordelen, mogelijkheden en kosten van een zakelijke postbus. Bel ons voor meer informatie.

Neem contact op

040 202 9955
info@dekadepost.nl
Routeplanner

Kanaaldijk-Noord 111
5642 JA Eindhoven